2010. június 1., kedd

Ez pedig itt dicsekvés órája:

Huszon egynéhány zsugorka gombért cserébe ezeket kaptam egy olasz Multiply-s barátnémtól,hát csak gyönyörködöm és lapozom és újra gyönyörködöm :)
(azt hiszem bele kell húznom a gombozásba)

Rögtön tudtam,hogy láttam már valahol ezt a térképes anyagot:
...bár több kellene mint 12.5 x 12.5 cm :)
de a táska kiférne a felső anyagból :)


Talán van akit érdekel,nálunk is lehet kapni "MODA" anyagokat a Hobbiművésznél
bár azt nem mondom,hogy olcsó :(((

6 megjegyzés:

Ramimami írta...

Mit alkotsz ezekből a gyönyörűségekből?

Ramimami írta...

Bakker először azt hittem, hogy ezek méter árak. Legyintettem is, hogy nem is olyan vészes, de hogy 10cm ennyiért??? Mentem rosszul lettem.

martimez írta...

Igen,nagyon drága...de ez a 40-42 db kis négyzetecske 17,5 E (1 charm csomag ) ,igaz,hogy azonnal van ennyi egymáshoz 'menős 'klassz anyagod,de elképesztő áron.Akkor még mindig jobb,ha veszel 3-4 csodás 10 cm-es csíkot ennyiért és feldobod a kis mezei 'szürkeegér' anyagodat velük.

Budai Detti írta...

kitörölte, amit írtam........ :(
Szóvala múltkori rendelés az az éden lett volna! Addig nem is nézem őket, amíg ennyi a dollár....

Budai Detti írta...

Ezektől az áraktól lehet is rosszul lenni..... Én komolyan nem értem ezt: ezek nem nagykeráron szerzik be? Mert ha igen, akkor nagyon nagy a hasznuk rajta..... (...még akkor is, ha beleszámolom az adót és a szállítást....)

Ági írta...

Szépséges gombjaidért, szépséges anyagok! Milyen jó, hogy az anyagok látványa is örömet okoz :-)) (ezt teljesen megértem, én is így vagyok több anyagommal. Van olyan példányom, amit már évek óta csak simogatok) Hát, majd ha valami gyönyörűség is lesz belőlük!
Ági