2010. június 10., csütörtök

...és akkor a tükörtojás...

...útja kereszteződött az én hímzésemmel...és ilyen borzasztó következménye lett.Emma nem tehet róla,hogy 1.5 méteres körzetben pont tartózkodott egy félkész munkám,mikor ő falatozott :) vagy talán mégis !
Próbáltam kimosni,ami látszólag sikerült is,aztán száradás után ilyen lett.A The Gentle Art méregdrága fonalaim (szalmakalap,vörös haj ) nem állták ki a tükörtojás próbát,ezért a melírozott hajakat kénytelen vagyok ezek után szálanként varrni.Még nem tudom,hogy ezeket a foltokat hogy szedem ki,ha nem sikerül,befestem az egészet...már kísérletezem,majd mutatom.
Ez a kedvencem a kész darabok közül (még az applikált részek hátravannak )... nagyon élveztem öltögetni,főleg a macsek csíkjait...ennél még direkt jó,ha nem egyenletes a betöltött rész széle.Nagyon jó érzés,amikor a vonalak megelevenednek a kezeim alatt vidám képekké...próbáljátok csak ki!
Egyre jobban élvezem a teljes felület kitöltést,bár elég sok idő.
:D

5 megjegyzés:

Ramimami írta...

Ez biza nagyon bosszantó. Sok sikert a tisztításhoz, remélem sikerül a renoválás.

Szilvi írta...

Együtt érzek Veled, hatalmas munkában vagy, de annyira élvezetes minden részlete! Sok sikert a befejezéshez, és valahogy lemaradtam, mi is lesz a végén belőle?

martimez írta...

Bronwyn Hayes egy vidám varrós-nőcis (Gingham Girls) témájú quiltje lesz,ha egyszer készen lesz.Ezeket esténként hímezgetem,az összeállítás majd később (mint a többi félkésznél)
:D

Tigrislilijom írta...

Nem mondom hogy egészségesebb a szikkadt kenyér (vízzel), de praktikusabb a barkács-szekcióban (bocsi kicsi lány, csak viccelek!) :-)))
Jópofa ez a sorozat, élvezet nézni is ahogy készül.

Elia írta...

Wondeful..Ilike it!
happy day
eljardindemiduende