2009. április 21., kedd

Noé bárkája...Lynette BOM-ja

Alig vártam az utolsó kis képet,(rájöttem imádok ilyen kicsiben öltögetni),de mikor készen lettem a bárkával is ,a keretek is felkerültek...az összeállításnál nem passzoltak a részek.
Először rángattam mérgemben,azért is megmutatom...eszembe jutott,talán rosszul számoltam inchből a méreteket(a szivárványos blokk gyanús volt,szinte mindenkinek összehúzódott a minta )de alapjában magamat okoltam,össze is varrtam majdnem az egészet,de voltak részek ,amit hiába cibáltam...jaj ne is lássam...majd újrahímzem,egyszer...és eltávolítottam a látókörömből.(pedig már annyira oda akartam adni valakinek a kész minit,pl az egyik gyerkőc osztályába...)
Csak miután szétkaptam az egészet,és mérgemben eldugdostam,azután találtam rá a már befejezett munkákra...itt Megnézhetitek,már ha érdekel titeket ,más is így járt(plussz csíkokat varrtak bele,nem is néz ki elrontottnak!!!),sokkal rugalmasabban fogták fel...és milyen igazuk van...talán mégsem hímzem újra:))
http://www.flickr.com/groups/1027344@N21/

4 megjegyzés:

Endy írta...

..az biztos, hogy nem csinàlnàm ùjra, beletoldanèk rèszeket ahol szuksèges..nagyon szèp lett!

Casa Cuori Colori írta...

Hallo, I'm Claudia from casa cuori colori: thank you to be one of our followers!!! Your blog is very nice with beautiful stitcherys!
Greetings, Claudia

Tigrislilijom írta...

Naná hogy nem hímezném újra. Azzal nincs is semmi baj :-) Kicsit kell csak toldani-foldani és csodaszép lesz. Én már belelátom előre. Majd egyszer (ha nincs kezem közelében varrógép) tuti hogy kihímzem én is. Olyan jópofa; régóta szemezek vele (folyamatosan mentegettem a mintát).

Kicsoda írta...

Nagyon igeretes es nem kell foglalkozni vele, hogy hivatalbol milyen legyen!!
Az meg mekkora otlet, hogy a gyerek osztalyanak adod!!!