2009. április 15., szerda

(M)Ilyen vagyok...

Ma üstökösként megérkezett Maya (Laurendilla) ragyogó kék tincseivel...és ezzel a kísérővel:"Itt vagyok,ragyogok,mint a fekete szurok"...nagyon tetszik!!!Személyesen nem találkoztunk még,így nem tudom mennyire Mayás,de nem is érdekel,annyira kedves,vidám munkát kaptam!
Köszönöm!
Megmutatom az enyémet is,bár még 36évi nem jelezte,hogy megkapta volna(még húsvét előtt feladtam)
Azon "ritka" pillanatok egyikét ragadtam meg,amikor a neten kutakodom...egyik gyerekem sem volt hajlandó lerajzolni,így karikatúra szóba se jöhetett,maradt ez az "ittisvagyokmegnemis" figura...(egy képet azért csinált rólam Anna lányom(épp a tévét bambultam...a tokám már sajnos nem fért rá :)
A kukacot fekete zsugorkából már akkor elkészítettem,amikor kitaláltam ,hogy a blogfüggő énemet fogom megvarrni(aki zsugorkázott már ,tudja,nem volt kis meló,félig én is bent zsugorodtam a sütőben két nyárssal a kezemben).
A bloglistámat vászonra ,a megbabrált fotót organzára nyomtattam,a foltokat csipkés tüllel erősítettem...így kezdtem nem hasonlítani magamra,de már nem akartam leszedni.A rétegeket átlátszó flitterrel fogtam le(...na,azért egy kicsit én is ragyogok) .A crazys-martimezes énemet a keretre vetítettem ki,a gyerekeim szerint fakó,de én bírom ezeket a szineket... remélem nem lesz nagyon megtépázva,mire célba ér ,(gondoltam,megforrasztgatom az organza széleit,de nem táncoltak volna ilyen szabadon,ezért így hagytam...majd lesz mit szedegetni a gazdájának:)
(interaktiv portré?)
Ildi,köszönöm a játékot!

13 megjegyzés:

idi írta...

Szia.Ez csúcs,nagyon tetszik,és iszonyatosan kíváncsi lennék rád nem csak így.Egy fotó?

Julcsi írta...

Hű, Márta! Eddig mindegyik önrckép tetszett, de a tiéd viszi nálam a prímet! Gratulálok!

Ahama írta...

Hú,de jó!!
Nagyon egyéni és szuper a különböző rád jellemző dolgok összemixelése.

Zsófi írta...

Ez csúúúúúúúúcs!!! Nemcsak nagyon tetszik, még humoros is:)

Endy írta...

Nagyon jò lett! Szèp az osszhatàs.

martimez írta...

Köszi mindenkinek:)

katafolt írta...

Hát,Márta,ezért megérte szenvedni :-)
Kalap le !A Laué is nagyon klassz.Elképesztőek vagytok,mióta a többiekét is láttam,kedvem lenne néhány változatban újravarrni a sajátomat.

KicsiKató írta...

No igen. Gondoltam, hogy nagy az alkotási láz, ezért még emaillel se akartalak megzavarni:)) Gondoltam, hogy eszméletlenül martimezes lesz, de a kezdeti várakozásaimat is felülmúltad:) Bár nem csatlakoztam a játékhoz, de mikor elgondolkodtam rajta, nem jutottam túl az applikációs-hímzős-tűfestéses ötleteken. ... Most, hogy jobban belegondolok, valójában nem lep meg, hogy a te fantáziád tovaszárnyalt ezeken és egyedi technikákat alkalmaztál:)))

Csúúúúúcs!!!

martimez írta...

Köszi nektek is Katák,de nem olyan nagy "cucc",inkább csak nem vagyok túl jártas a szabad gépi tűzésben ,ezért kerestem más megoldást:)

Polyák Ildikó írta...

Épp Sue írta nekem két napja, hogy az addigiak között nincs egy "art quilt" se. Erre jössz Te, és milyen jó, hogy jössz. Nagyon ki van találva:)

Suzi írta...

Ez fantasztikus!!! Nagyon, nagyon tetszik!!Gratulálok!!!

martimez írta...

Ildi,köszi.
Suzi,örülök,hogy tetszik.

Elizanikó írta...

Biztosíthatok mindenkit, " élőben " még ennél is sokkal szebb!!!!!

Olyan gyönyörű, finom, elegáns darab, hogy a kecskeméti régiós talin ( Évi elhozta megmutatni) csorgott a nyála mindenkinek ettől!!!