2009. április 17., péntek

...amikor a tudatalattim tesz a kosaramba...ezt-azt...

Bár tudom ,hogy milyen nagy divat lett "retrózni",ezekkel a szinekkel eddig ki lehetett volna kergetni a (PW-)világból is talán,nekem annyira a fakó,fantáziátlan kollégiumi ágyneműk jutottak eszembe róluk.Nemrég Pesten jártam(végre) ama híres boltok egyikében,ahol lehet kapni a "Foltvarázsos "kincsekből.Sikerült 2 óráig válogatni,(...és lemondani ,és visszatenni,visszavenni...szóval jól elvoltunk,nem is tudom ,mit gondolhattak az eladók,szerintem nincsenek ilyesmihez hozzászokva-már egy fél éve fentem a dologra a fogam,honnan is tudnák,ők mindennap ott lehetnek:)Elégedetten simogattam ,válogattam otthon őket,és akkor egyszer......belémhasított a felismerés:ezek az "undorító "kis darabok valahogy bekéredzkeztek a kosaramba(nyílván nem voltam egészen magamnál).
Ezt a cuki kis Bronwyn Hayes könyvet még karácsonyra kaptam,nagyon imádom,már hímezgettem is belőle,de gondoltam piros pöttyösön kívül úgy sem lesz meg hozzá semmim...várni kell :(( És nézzétek tényleg vettem hozzá mindent,pedig nem is tudtam róla...jó még kell egy kis farkasfog,pompon stb...
Sajnos lányos motivumokat kezdtem hímezni,de fiú bébi (mint pot.tulajdonos) hamarabb akadt a baráti körben,igyekeznem kell...


4 megjegyzés:

Juhizs írta...

sokunknak így működik a "tudatalattija" :-)
Megszokták ők ott ezt, mind így csinálunk, ha "betévedünk" "véletlenül" oda.

Monika írta...

Ez nagyon tetszik,ezt használni fogom a férjem kábítására:ó,ez csak a tudatalattim volt,nem tehetek róla!!!:)))))
Irigykedem a szépséges könyvedre!!!!Megkérdezhetem,hogy itthon lehet kapni,vagy mondjak le róla,mert úgyis külföldi könyv?
Jól választottál anyagokat ezek szerint a tudatalattid remekül működik.:))))

martimez írta...

A Meseboltból van a könyv,árat nem tudok,ajándék,és nagy-nagy örömködés volt( nagyon eredeti gyerek cuccok,édes hímzett állatkákkal...a piros pöttyös applikált meseautó a kedvencem)

Abile írta...

Nagyon édes dolgok vannak benne és csodálatos anyagokat vásárolt a "tudatalattid" ! :o))