2009. január 10., szombat

én felkészültem az influenza járványra...újabb ajándékok










Még soha nem készítettem semmiből sem 15-öt,ezt is csak így bírtam ki,hogy valamit mindig változtattam rajta...ajándékba készültek barátoknak.
Itt egy példa,hogy nem szabad lemondani(kidobni pl) semmilyen "elrontott" darabról...Voltak még ilyen kis nőcis(Harrison Fisher)képeim,ráadásul a túl fényes fototranszferpapiron(amit a Pennyben vettem)kiváncsi voltam,milyen "sötétebb"árnyalaton lehet még használni...(u.i.ez csak világosra ,fehérre való)
Ez a drapp len már határeset,de nekem így sejtelmesen még elmegy (sőt tetszik),ezért rászántam egy kis időt,és "kicsicsáztam" mert ezt imádom csinálni ...(a majdnem semmiből valamit...már szinte "Kőleves"),...aki először választott a hét újabb példányból,Linda a fazekas mesterem,ezt kérte...üzenem Pjulcsinak,addig semmit nem szúrtunk el,amíg találunk valakit,akinek ez örömet szerez

7 megjegyzés:

Mamis írta...

Ezek gyönyörűek! Sajnos az én próbálkozásom a kukában landolt!
De nem adom fel, tudom, hogy bennem van a hiba!!!

KicsiKató írta...

Fura, hogy vannak stílusok, amik bár nagyon tetszenek kívülről, annyira nincs bennem, hogy meg sem próbálom reprodukálni. Ilyen a Te stílusod is:)) De legalább van miben gyönyörködnöm:)))

A fototranszferről: A papírok használatiján mindig ott van, hogy lehetőség szerint a nyomtatás napján vasaljuk fel... Ez csak kamu? Vagy egy idő után tényleg veszít a nyomtatott kép a ... nem is tudom, minőségéből?:)

Kicsoda írta...

eloszor azt hittem te is oltast kaptal:-) (nekem egy hetembe telet szerezni, komolyan mint anno a banan)
En csak irigykedem, hogy nekem ehhez gep kell, kezzel nem tudnek ilyet himezni!

martimez írta...

Mamis:köszönöm,talán túl szigorú vagy magadhoz?
Kata:írtam mailt...a crazyben nekem mindig az az izgalmas,hogy megtaláljam azt a keskeny határt,amikor már jó ránézni,de még nem "gyomorforgató",ez olyasmi,mint a kötéltánc,egy country applikáció ezért nem kihívás,mert az szinte mindig szép.
Kriszti,köszi,én sokat ültem a tv előtt,ott meg nem lehet csattogni,de nincs is olyan szuper gépem ,mint neked.Kézzel ki lehet hímezni a "holnaputánt"is ,ahogy a férjem szokta volt mondani...gépinél nagyon kell tudni a géppel bánni

enigma írta...

jaj, ez vadul-nőcisen jól néz ki....talán nekem is ki kéne próbálni?...transzferpapírom van...mi aj lehet? :)....azért vannak fenntartásim az eredményt illetően...azt hiszem nekem is 100 évvel ezelőtt kellett volna születnem...:)

martimez írta...

Köszi.Majd mutasd meg ,ha kész van.

Julcsi írta...

Én meg üzenem, hogy ha tényleg örömet szerez, akkor jó! Rágódtam rajta rendesen:-) Esetleg cserélhetünk is:-)