2009. január 8., csütörtök

Rendszeres olvasók...avagy egyike az újévi fogadalmaimnak


Gontoltam ,én nem fogom kibiggyeszteni (szégyenszemre?),mert (nyilván)esetleg nem lesz nagy tolongás...(na , az meg rosszul esne)bár sokaknál ez csak egy udvarias gesztus(bocs,ha mégsem)...nem hiszem ,hogy ennyi olvasós idővel rendelkeznek...na mindegy . ...igaz,több személyes ismerősöm jelezte,hogy érdekli min munkálkodom,de megjegyzést nincs ideje hagyni...nem is bántom őket,én is vagyok ezzel így,hogy lenne véleményem,de vagy időm,vagy nyelvtudásom akadályoz...
Arra sem vágyom igazán,hogy a középpontban legyek (nem volt pl:"fehérmenyasszonyiruhásvendégsereges..." esküvőm sem,csak tanuk meg mi ketten...annyira rosszul viseltem volna azt a helyzetet,hogy mindenki rám figyel
Ebben az évben viszont úgy döntöttem,vállalom a következményeket,és kirakom az olvasóimat ,talán ennyivel tartozom is nekik...(eredetileg úgy akartam írni,hogy lesz...om ki jön ki nem,de attól félek ez nem vetne rám olyan jó fényt,hogy az önbizalmamat növelni akarván most mindenki gyorsan látogatni fog :)
Azért ...egy dologra felhívnám a figyelmét,aki volt olyan kedves és türelmes,és eddig is olvasott ,alig várom a márciust,hogy jó nagy "GIVEAWAY"-t csapjak...én még soha nem nyertem,de azt mondják adni jobb mint kapni(na ezt majd meglátjuk!)


Van egy kedves francia hölgy,Nathalie,aki nagy örömömre gyakran látogat...én meg szégyenletesen (öt év francia tanulás után ,igaz ez jó régen volt)épp csak egy "merci"-t bírok kinyögni...ezen változtatnom kell,szerzek is valami szakirodalmat...mert nagyon érdekes a blogja !...ez egy másik fogadalom,a sok közül.
Hát nálam ennyi...és ilyen egy lelkizés,de lehet,hogy csak rosszúl aludtam?!
Igérem ,nem csinálom gyakran.

15 megjegyzés:

Julcsi írta...

Csak lelkizz nyugodtan, én szívesen olvasom:-)
Én bevallom őszintén, senkihez nem jelentkeztem be rendszeres olvasónak és nem is fogok. Én mindenkit olvasok, aki számomra kedves, vannak régiek, újak, elfeledettek, újra felfedezettek. Ha valaki megtetszik és háromnál többször visszamegyek a blogjába, azt úgyis beteszem a listámba.

martimez írta...

Hát igen...ez egy jó ötlet,jól csinálod.Milyen okos vagy!...persze okos gyerekeknek,okos anyja van:)
...ja és a Nagy Évfordulóhoz nem kell ám renszeres olvasónak lenni...pl. egy " BÚÚÚ "is elég lesz...és végre! sorsolhatok én is !

Unknown írta...

Rendszeres olvasód vagyok és nincs blogom! Mi van akkor? Semmi. A lényeg az,Te élvezd ezt az egészet mert erre aztán tényleg a kutya sem kényszerített! Csináld nyugodtan úgy mint eddig, gyöngyszem voltál és az is maradsz mindegy hányan olvasnak! A fogadalom a francia nyelv felelvenítése nem is rossz és úgye ott van még holnaptól az 5 tibeti jóga gyakorlatsor is... Hajrá

Abile írta...

Szerintem a rossz napokat ugyan úgy érdemes megosztani másokkal, mint a jókat. És ehhez kell a nagyobb bátorság, felvállalni, hogy ezek is mi vagyunk...
Én szívesen olvaslak! :o)

martimez írta...

Fanni:köszönöm a biztatást,talán egy kicsit elragadtattad magad,mint mindig...KERESEM AZ ÖT
TIBETIT...ha meglesz-fent lesz

Abile,köszönöm.

mmama írta...

Na látod ? Olvasunk.
Nekem sem volt fehérruhás !
Én azért szégyenlem magam, mert
3 évi francia tunulás után, már
jószerivel csak az udvariassági
formák mennek.

KicsiKató írta...

Én Google readert használok, ott kilistázza nekem a friss bejegyzéseket, mindg elolvaslak. És felőlem maradhatsz háttérben, de halkan meg kell súgjam, nagyon sokkal szoktad gyarapítani a szépérzékemet:) Szeretem a munkáidat:))

martimez írta...

Kata,nagyon köszönöm!...ez igazán jól esik,a hiúság csírája azért meg van... :)

mmama,neked is köszi,tanuljunk franciául mind a ketten!

mmama írta...

Ez jó ötlet, én annak idején ugy tanultam, hogy felirtam a varrógépre a napi 8-10 szót, vagy a ragozást, és darabbér közben magoltam.
Igy lehet 2 lovat megülni egyszerre,
de gyanitom most már nem vagyok olyan fogékony, elmúlt az idő....
De Te még fiatal vagy rajta alé alé..
bonne soire.

martimez írta...

Én a WC ajtóra raktam ki az angol rendhagyó igéket(a PW miatt kezdtem el tanulni)...de a varrógép jobb ötlet,hacsak nincs hasmenés... :)

Még az is lehet,hogy én vagyok az öregebb...vagy egyformán fiatalok vagyunk?(néztem a profilod,de nincs ott)

mmama írta...

cc..59 !

martimez írta...

na jó...egy tizes,de az semmi


Különben meg a rejtvényfejtés mellett a másik hasznos dolog az öregkori elbutulás ellen...(nyelvtanulás)

F.Gina írta...

Látod, milyen sokan olvasunk ? Persze, számomra ez inkább gesztus, mert a frissítések alapján olvasom a magyarokat, az élő könyvjelzőben meg a külföldieket :)) Nekik nem nagyon kommentelek.

martimez írta...

Nagyon örülök,remélem nem fogok csalódást okozni...

martimez írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.