2011. november 8., kedd

takargatnivaló...

Felkérésre készül ez a babatakaró egy most nyíló kézműves boltba dekorációnak...
...elölről:A nagy virágos. a szívecskés és a csíkos anyag egy szerencsés secondhandos vadászat eredménye volt pár éve , és már akkor átestek egy" teadélutánon" a mosógépben, hogy egy kicsit öregebbnek tűnjenek. Kerestem pár "gyerekes "színt hozzá , de még így is épp csakhogy elég lett...ezért nem dobhattam el semmit.

Az antik hatást egy kicsit túlzásba is vittem, de lehet, hogy eredetileg is volt benne egy kis csufika (na ilyen szó nincs, de mi lányok ezt előszeretettel használjuk idehaza ) folt, meg egy festék hiány...
...és milyen szerencse, hogy pont nálam van a foltos csoport Sizzix gépe :)



...de akkor már a párnán is lesz ...vagy ne ?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Párna az mindig kell! :) A.

Julcsi írta...

Kell, persze, hogy kell:)

És a teadélután az nálad mit jelent? Berakod a mosógépbe néhány teafilter társaságában az anyagokat?

martimez írta...

Most, hogy rákérdeztél Julcsi, rádöbbentem, milyen régen volt. Biztos, hogy nem filtert raktam be, ,mert az után nagyon foltos lett, és akkor azt is akartam,(régi rongybaba)Főzetet használtam fekete tealevelekből, csak már arra nem emlékszem, hogy a gépben találkoztak össze először, vagy még idekint. Akkoriban sokat festegettem a mosógépben a Rossmanban kapható festékkel...talán ezért vagyok ilyen bizonytalan a dologban. Az biztos, hogy a gépben jártak a szélekből ez kiderült, és elég sok ilyen antikolt anyagot csináltam egyszerre, ami csak ott fért el , szerintem.

Hegemony77 írta...

Nagyon klassz!

martimez írta...

Köszi.