2010. január 13., szerda

Bakuganos cuccok....

Nóra lányom egy másik bakugan harcoshoz megy szülinapi bulira,gyorsan kellett valami fiús ajándék.Hímezgetni már nem volt idő,maradt a fototranszfer...és készült pár cucc a harcosok számára ,a győztes csata után legyen hová visszavonulni.Na meg egy zsepitartó,mert az mindig jól jön.
...mint lányos anyuka,meg kellett volna úsznom ezt a bakugan őrületet,de nem sikerült. Nekem is naprakésznek kell lenni a portállapok,különleges képesség-lapok és hasonló csacskaságok világában...ha nem tudod miről beszélek...akkor jó neked:D
...itt látható a taknyos bakugan harcos túlélő csomagja:egy zsepitartó,most csak a hátára fért a díszítés,egy nagy szütyő a golyók számára és a szülők bosszantására(jó soknak lesz hely),egy kis tartó a mágneskártyák számára...
...a csatatér...

Egy-két harcos közelebbről,hogy azért ti se ússzátok meg ennyivel :
'Hárpia'
'Vadászsólyom'

6 megjegyzés:

ZÖLDKOSÁR ∞ MEGYEBIRÓ JOLI írta...

Ennek az én fiam is örülne. Nézz be kérlek hozzám!
(január 7.-ei bejegyzés)

Kicsoda írta...

En egy honappal ezelottig nem tudtam mi ez, egy mamatol kellett megkerdeznem, mert a gyerek elmondasa alapjan egyszeruen nem ertettem:-) Hosszas kerlelesre kaptak 1-1 darabot, amit 1 hetig hasznaltak, a kicsi utana el is hagyta az ovet az oviban:-) De ha ilyen zacsija lett volna?:-))))) Annyira jok, hogy csuda!!!

martimez írta...

Kriszta,úgy tudom minimum 3 darab golyó kell,de talán még az is kevés a játék izgalmához...és talán a te fiaid még kisebbek ,mert egyébként nagyon élvezik(még a lányos lányom is,8 éves)

Kicsoda írta...

Igy van, ok csak azt elvezik, hogy ha ledobjak kinyilik;-) es tuti jo lehet, mi regen MAGUS-oztunk, ami egy szerepjatek, kockaval, tulajdonsagokkal stb es NAGYON jo tud lenni. Foleg, mert ezt vegre a gyerekek jatszak es nem szamitogeppel, hanem egymassal.

Álomjáró-Bozsomati írta...

Szia!
Bekukkantottam Hozzád így ismeretlenül.
Én tudom miről beszélsz! Három! fiam van ;-)
Nagyon ötletes ajándékot készítettél. Tetszenek a munkáid.

martimez írta...

kÖSZI