2009. június 5., péntek

Na ,igen...

...negatív

...bizonyára halálra aggódtátok magatokat.(mármint a tüdőm szűrése) :)
Mindenkinek igaza van,ami a karácsonyi cuccot illeti,de lenne fontosabb munka is a láthatáron,bébis hímzéseimmel még nem végeztem,azonban sikerült úgy összepakolnom a "tizenegyévesem" bulijára,hogy nem találom sehol azokat.Elutaztunk a hosszú hétvégén,és annyira kellett valami,amit őszkölhetek,két perc alatt ezt bírtam csak megtalálni -még a PIF ajándékok alkalmával vasalgattam elő,ezek már elég halványak lettek...megtartottam.
És az is igaz,annyira el vagyok maradva mindennel-na meg lassú vagyok-hogy kb most lenne esélyem rá,hogy karácsonyra legyen valamim ezekből,így a többi vár.
Na és a cérna...ez valami álom. Eddig DMC és Anchor egy szálakkal hímeztem,és még azok is el-elszakadoztak.
A cérnát kaptam egy barátnőmtől,ha jól tudom a Mese boltban kb 1000 Ft...és 350 méter.Gyönyörű antik redwork hatása van,ez ugyan itt nem látszik,de nem homogén színű,hanem cirmos,közelebbről.Gyapjú-mű keverék,talán ezért nem szakad,és valahogy vékonysága ellenére "teste" is van a mintáknak,nagyon elégedett vagyok vele:))
Nem bírok leállni a redworkkel,annyira tetszik,imádom ,hogy lehet mellette bambulni kifelé a fejemből/az x-szel nem :( /,a lábamat pihentetni tudom,és akár 10 dkg párizsit is ki tudok így varrni,na ezt kipróbálom...

Ki látta?

Ezt a kis csajt egy francia oldalon találtam NEM ÉN VARRTAM,,vannak többen ,de a legcukibbat nem engedte lementeni,arról szól,hogy a kis csaj egy bádog dézsára helyezett sámlin nyújtózkodik egy világoskék cseresznye páros után...a feje akkora mint a többi része,nagyon cuki... ha valaki látja,sikítson,mert nagyon tetszik.

7 megjegyzés:

szkornelia írta...

Nagyon edes ez a kislany. Nem irnad meg hogy milyen blogon lattad? Koszi elore is.

Julcsi írta...

10 dkg párizsit?! Majd mutasd!:)))

Tényleg édes ez a redwork!

gubike írta...

Maricarmen Pizano rajzaira emlékeztet.
http://artistlittlecorner.blogspot.com/

bliss cocotte írta...

Très chouette même si je comprends pas tout!

szil írta...

vagy Íriszére? http://artistamuvek.blogspot.com/

annaitto írta...

én a blogról sok képet lementettem mielőtt levédte volna őket.... melyik érdekel? írj mailt...
Anikó

annaitto írta...

én a blogról sok képet lementettem mielőtt levédte volna őket.... melyik érdekel? írj mailt...
Anikó