2008. december 1., hétfő

Nick nevem...Komorkának


Az én nick nevem közel sem olyan kalandos ,mint a Komorka,csak lerövidítettem,és megfordítottam a "becsületes" nevemet a kellemesebb hangzás miatt...és ékezet hiányában elég temperamentumosra sikerült...sok (netes)brazil ismerősöm hisz földijének .Hasonló közvéleménykutatást én is terveztem elkövetni,de engem a blog nevek érdekeltek volna,és most én le is írom :
Szerettem volna valami nagyon szép jelentésű és hangzásút,azon az áron is,ha semmi köze a PW-hez,de az ékezetek problémája hamar megértette velem,hogy nem lesz egyszerű.Pl Vanília égbolt-ez tetszett volna,igaz sütnöm is meg kellett volna tanulni...???
Hölgyek öröme,és semmi pajzánra nem kell gondolni,gimnazista koromban a kedvencem volt Zola,elolvastam az egész regényciklust és komolyan felkeltette érdeklődésemet a genetika iránt...
Kékbársony:többek szerint ennek is erotikus csengése van,persze az ékezet is probléma,bár köze van a dolgaimhoz
Friss füge,ez angolul is tök jó,de FOGLALT!!!
...volt még 10-20 ötletem,aztán nagyon elegem lett,hogy foglalt minden jó...ami először erre botorkált a fejemben,az lett...akkoriban varrogattam egy saját festésű zsepitartót,(rikizöld és csupa élénk szín),aminek a"a tavasz 17 pillanata" nevet adtam(gyerekkorom egyik legizgisebb sorozata után)...így történt kéremszépen...
Akitől pedig most én kérnék magyarázatot,......az te vagy Idi,

6 megjegyzés:

Julcsi írta...

Talán nem olyan kalandos, de ugyanolyan érdekes:-) Én mondjuk a teljes neved tudatában, sejtettem a nick nevet.
Láttad Levi tolltartóját?:-)

martimez írta...

Meg is érdemli az az okos fiú azt a "mindenttudok" tolltartót!

Julcsi írta...

Most láttam, hogy már láttad:-)
Nehogy azt gondold, nem tetszett! Már Bende is kért magának valamit az egyikből:-) ÓÓÓÓriási sikere volt, de tényleg!

kastanie írta...

Jó volt olvasni, hogy keresgéltél nevet.
Nagyjából kitaláltam az eredetét, igaz, korábban valahol megtudtam a keresztnevedet, amire felfigyeltem, mert az enyém is az.

Gabella írta...

Szia! De jó, nálad eddig még nem jártam! Annyi érdekes dolgot láttam itt, amit előtte még sohasem, hogy teljesen le vagyok döbbenve!!!
Jó ez a névmagyarázat is! :)

martimez írta...

Köszi,gyere máskor is!