2008. november 10., hétfő

VI.O.Tatabányai Varrós Nap


Először voltam ilyen rendezvényen,de remélem nem utoljára.250-300-an voltunk,nagyon jól szórakoztunk:ettünk,ittunk, varrtunk,vásároltunk...
A közös feladat(ami egy Boutis fotóalbum borító)egyenlőre a házban előforduló UFO-im számát szaporítja...de ezt már itthon is befejezhetem,dumcsizni meg csak akkor tudtunk...
...külföldi "Hideg- Meleg"munkák:
...amerre csak néztünk mesterművek a falakon......kis Boutis kiállítás...


...pályázati "minik":...táskák...
...a csoport tagjai azonos ,vidám,kis country-s faliképet készítettek...közben éppen megtaláltam ezt egy francia boltban:Atelier d Isabelle:Lés angels au jardin...és még sok cuki minta van itt...itt még sok kép található( Mehikétől):
http://picasaweb.google.hu/mehike68/TatabNyaIVarrSnap#

6 megjegyzés:

Endy írta...

Pròbàltam valami olcsò hazautazàsi lehetosèget talàlni, mert èn is szerettem volna hazamenni erre a napra, de sajnos nem volt semmi...de majd esetleg a kovetkezore el tudok èn is menni.

martimez írta...

Nagyon jó szervezés volt,én sem voltam ezelőtt.A helyi csajok meg egyre ügyesebbek

Julcsi írta...

Én is szerettem volna menni, de helyette 10 km-t gyalogoltam a János-hegyen, időnként a hátamon cipelve Pannit:-/ Milyen sokat gondoltam Tatabányára:-)

Nem találtam az elérhetőségedet, itt az enyém: piribaba kukac cékettő pont hu. Így talán sikerül! Ha én ezt elmondom Levinek holnap reggel, vigyorogva megy majd suliba:-)

Andy kuckója írta...

Kedves Márti, Köszönöm hogy megnézhettem a képeket (én sajnos nem fotóztam) Utólag elnézést a kurta-furcsa bemutatkozásért. Az anyagmintáknál beszéltünk egy pár szót, talán emlékszel rám.
A blogodat már olvasgatom egy ideje, nagyon tetszenek a munkáid, gratulálok hozzá.
És örülök hogy jól érezted magad nálunk, szeretettel várunk legközelebb is.

Névtelen írta...

Azért külön piros pont, hogy a boutist le tudtad fotózni úgy, hogy látható is legyen.

Julia írta...

beautiful work..
I wish I could read your blog.
Thank you for visiting me..