2008. november 6., csütörtök

Marina Bychkova újabb babái...


Véletlenül elém került nemrég Marina egyik újabb babája:Frankenstein menyasszonya...túl a "Fűrész1,2,3,4-en(horrorfilmek) elég sok borzongás eszembe jutott róla-ismét megnézegettem ezeket a gyönyörű babákat.Ha van időtök nézzétek meg ti is,nagyon-nagyon érdekes.Már egy fél éve írtam róla,de talán nem olvastátok,vagy nem volt idő jól megnézni micsoda munka van bennük...miniatűr gyöngyös cipőcskék(külön a szegény torz lábfejű kinai babának spéci fazon),apró koronák,gyöngyözött ,kézzel hímzett, pici ruhadarabok...ráadásul az igényesen felöltöztetett(még igényesebben levetkőztetett) karcsú, törékeny babáknak mind más és más érzelem bújkál a tekintetükben...nagyon irigylem ezt a művészt,micsoda fantázia lehet emögött,és akkor még ezt így képes megalkotni...ezek után én biztos nem mernék babákat készíteni(kiv.Tildas:) )bár sokáig ezzel szerettem volna foglalkozni.


Itt még sok szép baba látható,mesés és bátor anatómiai részletekkel...és nam csak a "francia manikűrözött" körmöcskékre gondolok

4 megjegyzés:

Princi írta...

Megnéztem. Némelyik kissé meghökkentő, de az biztos, hogy kivételes tehetség a készítő! A csupagyöngy ruháktól pedig elájultam, gyönyörűek! Köszi, hogy megmutattad!

martimez írta...

Ez a meghökkentés szándékos,a női kiszolgáltatottságot hangsúlyozza...gyermekként csak a tvben látott Barbiet,és addig próbálkozott,hogy a végén ilyen "ütősre"sikerült...májusban feltettem a cikket is róla.

ezkriszti írta...

Én olvastam májusban, és nagy hatással volt rám, korábban nem ismertem. Képes volt megtanulni az ékszerkészítést, hogy mindenben olyanok legyenek a babái amilyet Ő gondolt.

martimez írta...

Én is úgy gondolom ,nem akármi ez a teljesítmény,nagyon csodálom érte.Mi mindenre képes az ember,ha nagyon akarja...igazi megszállott.