2008. július 20., vasárnap

Fényképezőgép....

Ezt most újra felteszem , "macro"üzemmódban lett fotózva.Van különbség?
Most fedezte fel a lányom,hogy a kis ócska fényképezőgépünkkel(HP ...) is lehet viszonylag közelről fényképezni,csak át kell állítani "macro" üzemmódra.Nagy szükségem lenne a hímzések közeli képeihez ,ezért már gyűjtögetek egy "alig-majdnem-félprofi"gépre,ami 100 e körül van(vagy több is).Most e felfedezés örömére a másik nagy vágyakozásom tárgya,egy Bernina Aurora lépett elő a "várólistámon"...azért ha segítenétek,hogy ti mivel fényképezitek a szuper képeiteket,megköszönném.
u.i. ...ha nagyítom,nem olyan elmosódott az elefántok körvonala,mint a másik kettő.

4 megjegyzés:

ezkriszti írta...

Nekünk is egyszerű gépünk van. Ha nem boldogul vele, vagy közelit szeretnék, megkérem egyik barátnőmet akinek van komoly (drága)gépe csináljon róla képet. Neki a fotózáshoz van tehetsége, úgyhogy mindig szívesen megteszi.

martimez írta...

Kriszti, köszönöm

Trudi írta...

Nekem viszonylag egyszerű Olympos márkáju digitális gépem van. Nem a legmagasabb árkategória, de meg vagyok vele elégedve. Egészen közeli képet is tudok beállítani, több fokozatban. Egy bajom van vele, hogy lehetne nagyobb a nézőkéje, ahol a képet látom.

martimez írta...

Köszi!Az Olympusról jókat hallottam.(_külföldi blogolóknál)
Érdekes lenne,ha mindenki feltenne egy képet a fényképezőgépéről...(talán tükörben...vagy ott meg visszatükröződne a fény?)