2008. július 1., kedd

Gyors ajándék..


Nagyon rövid idő alatt kellett (volna) csinálnom sok-sok apróságot(ovi,suli...)Gondoltam ,legyen crazy"hírtelen felindulásból" és barátnőmtől kapott szép amerikai anyagokból -ha már az idővel spórolok,legalább az anyag legyen szép.Bár a zöldet annyira nem kedvelem, ezek a pisztáciák nagyon tetszettek hajdanán,azt reméltem,egy kis romantikus fotóval érdekes és gyors lesz az eredmény.

A vasalás elég körülményes volt(a fototranszfer hordozó nagyon nem kedveli)pedig ennél a technikánál fontos a vasalás....még ekkor nem is ment el az összes kedvem,csak egy része,egy kicsit egybeolvadnak a színek,jobb lett volna kontrasztosabb anyagokat használni,gondoltam,majd a hímzés életet lehel beléje,de nem így lett.A viszkóz gépihímző szakadozott,ezért közönséges rózsaszínű cérnával próbálkoztam,talán nem is látszik a képen...
Kiválasztottam azt,amelyik a legkevésbé tetszett-bár már ekkor nagyon nem kedveltem szegényeket-hogy ha elrontom ,jó lesz nekem...azért van ilyen idétlen alakjuk,mert nem volt minden anyagból egyforma nagy téglalap.Talán a többit kézzel fogom díszíteni,mert eléggé elbizonytalanodtam...
Hát így történt!Egy csomó időt eltékozoltam,és még mindig nem tudom,hogyan fejezzem be,a kézi hímzés eléggé lassan megy ,de majd felteszek egy képet,hogy mi a véleményetek...ahogy most elnézem,sokkal sötétebb cérna kellett volna.Na meg egy jó fényképezőgép,mert itt nem látszik igazán milyen.
Tervezem ,hogy veszek egy jobbat.Ti milyet használtok?

13 megjegyzés:

Unknown írta...

Kérlek szépen rontsd el,hogy neked ne tetszen és akkor az enyém lehet, a díszítés körüli nyavalygás már a játszma része, mint egy primadonna a premier lázában!!!

katafolt írta...

Nem értem,mi a baj-illetve értem,de szerintem ez nem is baj-olyan szép visszafogottak.A gyors hatás kedvéért
én valami zsinórt-passzományt varrnék rá kézzel.Fel is dobja és hamar megvan.

martimez írta...

köszi!Majd kipróbálom.

lomaquilt írta...

De ha himzőcérnával boszorkányöltéssel varrod az is szép lesz. De mi lesz a blokkokból?

b_ildikó írta...

Én elfogadnám... :-)))
(na ez vicc volt, de szerintem igenis jól sikerültek)
Jól látom, hogy neszesszerfélék?

martimez írta...

Neszeszerek lesznek...valamikor.Köszönöm a véleményeket.

idi írta...

Szia Márti.Irhatnál egyszer erről a foto micsodás dologról bővebben,Úgy szájbarágósan mert én iszonyú kiváncsi lennék rá.Anyag,módszer, hogy működik,mi kell hozzá stb.stb....Szia.

martimez írta...

Már elkezdtem a "fotóátvitel" technikákat,a képek készen is vannak(bár nem túl jók,azért is nem tettem fel még,és ha sikerül egy jobb gépet venni ,gondoltam ,majd akkor mindet újra fényképezem)másrészt a 4 gyerek is itt toporog a sz.gépre várva,így nincs most elég időm.Fel fogom rakni,ígérem,örülök,hogy valakit érdekel.

lomaquilt írta...

Az nagyon jó lenne, sokan igen szivesen vennék! Várunk természetesen!

Mamis írta...

Engem is érdekelne ez a fotós módszer részletesebben.Ha lehetne ...

martimez írta...

Majd igyekszem

成人影城 írta...

線上免費看a片
免費a片AV女優
成人校園a片
a片情報站
a片貼圖區
免費a片
色女a片群
免費無碼a片
夫妻做愛a片直播
成人校園a片

銀行汽車貸款0800772999 írta...

色情
視訊色妹妹
夜未眠成人網
免費18免費成人影城
辦公室戀情
台灣甜心視訊聊天網
免費美女寫真集
聊天交友網愛
免費正妹自拍