2008. június 14., szombat

Tilda baba


Talán kellene még pár tincs,de nem tudom eldönteni.Ha nem teszek masnit a hajába, és csak hagyom lógni,egy kicsit kopasz oldalt a leányzó.
A cipőcske nehezen akart a helyén maradni,ezért hátul rögzítettem,de egy kicsit látszott a varrás,ezért tettem gyöngyöt is rá.
A blézerrel elszórakoztam egy ideig,mivel filc helyett gyapjúszövetből készült,teljesen el kellett dolgozni mindenütt (belül is),a gallért a nadrág anyagával béleltem.

7 megjegyzés:

bruercsi írta...

Gratulálok! Nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik! Kicsit emlékeztet ez a babagyártás a gyerekkoromra. 7-8 éves lehettem, lakott szemben velünk egy varrónéni, aki sok ficni-fecni anyagot adott nekem. Volt egy babám, amelyiket nagyon szerettem öltöztetni, sok kis ruhácskát vagdostam, varrogattam neki (persze közel sem voltak ilyen szépek!). Kár, hogy akkor még(30 éve) a fényképezés luxus volt, így "csak" az emlékeimben él.
A "Tildázás" vissza visz az édes ártatlan gyerekkorba! Köszönöm!

martimez írta...

Köszönöm!Hasonlóan teltek (főleg nyári szünidei)napjaim nekem is,csak 40 éve.Legféltettebb kincsem egy tenyérnyi műszálas csipkeorganza (szintén varrónőtől kunyerált)volt,amire indigó tinta került véletlenül.

katafolt írta...

Csudajó lett.Én tennék neki kalapot is,de csak olyan levehetőt.
Szembenlakó varrónéni sőt varrónő nagyi nekem is megvolt...idejében
megfertőződtünk :*)

Zelnice írta...

Ez lesz a logopédusé,ugye? Nagyon csini!Ha a hölgy nem kopaszodó, ritkás hajú, akkor nem gond a kevesebb tincs :-)

Unknown írta...

Cuki lett ez is mint a többi babád, biztosan tetszeni fog a hölgynek is!

Névtelen írta...

Óóó! Én is imádok Tildás dolgokat készíteni! Nagyon helyes baba lett! Nekem nem volt varró egyén a környezetemben, így nem fertőzött meg senki... Én csak magamtól kezdtem varrni az elmúlt időkben.

Christy Amular írta...

pretty tilda doll!