2009. július 7., kedd

Nőcisebbek...





Ezek a nőies gombok majd valami "intimebb" szütyőkére kerülnek .Az első alkoholos filccel,a második akvarell ceruzával színezett...nem tudom eldönteni melyik jobb...
...már régóta tervezek ilyen mini bélelt táskácskát az átmeneti "nehézségekre",ez csak az első próba,nem könnyű ilyen miniben szépen megvarrni ezt az egyszerű fazont sem .

10 megjegyzés:

Kicsoda írta...

ez az uj nocis kollekcio allati jo!! a felso bugyogonal nehez megmondani melyik a jobb... de talan az elso, az olyan regiesebb hangulatu.
A keptaramban fennt van a quilt, amire az autos gombod kerult. Nehezen valtam el tole;-)

Ildina írta...

Nagyon jók ezek a bugyogós gombok.

Naturita írta...

Nagyon jók ezek a gombok. Nekem a második bugyogó jobban tetszik. Viszont a rózsa gomb és a nőcis mütyürök a kedvenceim és most megint kedvet csináltál a zsugorkához :o)

KicsiKató írta...

Hogy mikt ki nem találsz... Nagyon tetszik mindkét projekt:))

martimez írta...

köszi,örülök,ha tetszik nektek....a filces elég macerás ,de a sok kis pöttytől lesz régies,a cerkával nem lehet ilyen éles vonalat,pöttyöt rajzolni,gyorsabb és mindig fog...döntetlen?...majd elválik:)

Zelnice írta...

a zsugorkagombok királynője...ez jutott most eszembe. Tőlem messze esik ez a vadromantikus stílus, de attól még látom, hogy ebben a kategóriában abszolút befutó.

martimez írta...

Én nagyon bírom a régi ruhákat,az ilyen csipkecsoda is tetszik,bár sokszor nem venném fel...de a tangával éppígy állunk:))....azaz ő nem is tetszik

Adri írta...

Hú, ezek IS fantasztikusak lettek! Nagyon jó a kézügyességed, szépen rajzolsz és a fantáziád is határtalan hozzá! :D
Én sajnos még lyukasztót nem leltem, ami megfelelő mélységig tudna lukasztani, így a "sütik" még sütés előtt. ;)

martimez írta...

Köszi.
Lyukasztót kreatív boltokban lehet kapni(és ezzel is korlátozott a mélység,amíg benyúlik),de sokáig én is egyszerű kétlyukú papírlyukasztóval lyukasztottam

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.