2010. szeptember 4., szombat

...meztelenül is szép vagyok....Barbie testek

A házban most hirtelen ennyit találtam.Ha jól megnézitek,látszik milyen nagy eltérés lehet a méretekben,főleg a derék és csípő lényeges,ha egy testhezálló ruhát varrunk.A fej mérete nem is annyira fontos ,inkább csak ijesztő (Cornélia boszi-baba)

A fekete ruhás Dívák a legkarcsúbbak,nekik "múzsa "testük van (itt Mackie ,a 7. a sorban)
Ezt a Kayla/Lea arcú babát a piacon vettem fillérekért,de annyira tetszett a kis okos feje,hogy őt nem fogom átpingálni és ruhát neki akartam elsőként varrni .Találtam is egy egyszerűnek tűnő nyakba akasztós rucit, menet közben már látszott,hogy mégsem könnyű.
Nem néztem meg a szöveget,csak nekiestem.Láttam volna,hogy ez egy múzsa testre szabott minta.Az én babám meg vagy 2 cm-el alacsonyabb és a csípője szélesebb. Nem lett jó rá,de persze nem kell eldobni,mert már van pár múzsám (névnapomra kaptam a nagylányaimtól Mackiet és Kaylat)
...elegánsan
...dögösen
...és még a Fashionista Artsyra is rá lehet rángatni,akit mi csak mint illegálisan itt tartózkodó házvezetőnő foglalkoztatunk játék közben (és remélem nem jön erre senki aki zokon veszi,de Emmának annyira nem tetszett ,hogy mondtam ,jó lesz kiszolgáló személyzetnek a szőkéi mellé,és így már vele is játszik...bár az enyém,és én éppen azért szeretem,amiért a lányomnak nem tetszik)
A kreol bejárónő kapott a bevásárláshoz egy táskát telefontartóval... és egy inget is varrtam (már a bélelt ruha se volt könnyű,de a kezdőket most beszélem le mandzsettás ingről.A következő talán szebb lesz.
...és most elkaptuk , kezeket fel,mehet vissza ...ba

7 megjegyzés:

honfiviki írta...

Majával, a párom kislányával nagy rajongóid vagyunk! Csak irigykedve nézzük ezeket a csoda babákat.
Ma megkérdezte, hogy én tudnék-e varrni ilyen szépségeket. Hát fogalmam sincs, lenne e türelmem hozzá. Na meg talán hozzá kezdeni se tudnék.
Gratulálunk a gyűjteményhez! :)

martimez írta...

Bátran hozzákezdhetsz ,de sokkal könnyebb és látványosabb egy alkalmi öltözet,vagy csipkés fehérnemű,ha még nem varrtál ilyen kis holmit.Szívesen segítek,amiben tudok,bár én sem vagyok profi.

Ági írta...

Hihetetlen, hogy miket varrsz!!! Nagyon klassz ruhák!

martimez írta...

köszi

Ramimami írta...

Hihihihi. Végre eljutottam odáig, hogy olvasgassam egy kicsit megint a blogod. Nagyon kipihent vagy, látszik. Jókat kacarásztam a bejegyzéseken.
Eljöhetnél babázni hozzánk, nekünk kb 25 (vagy azóta 30?) Barbie és társai vannak, hogy lenne nagy pörgés a "csuklós" társadalomban.

Zsófi írta...

Nagyon klassz dolgokat csináltál, sokkal jobbak mint az eredeti műanyag és nejlon cuccok.Ügyes vagy:)

martimez írta...

köszi