2010. február 15., hétfő

Hétvége termése:

Nem akartam mutogatni ,csak a végén ,miket rajzolunk.A harmadik feladatot most csak azért mutatom,hogy milyen varázsló lettem.Lerajzoltam Beethovent fejjel lefelé, és meg mertem volna esküdni,ha más nem ,az anyukája ráismerne, aztán megfordítottam,és kiderült,hogy inkább Gabriel Byrne anyukája szólítaná meg : fiam ! :D
...talán a fodrásza ráösmerne?...mármint Beethovené :D )

Főpróba:az igazi ma lesz,Nóra is kipróbálta,a muffin próbája a harapás :D
Hazajött az én legkisebbik lányom az iskolából és mondá,hogy cukrászdai sütemény valamelyikének kell öltözni...mikor én már jól kitaláltam,hogy egy földreszállt angyal lesz,ugyanis találtam a turiban egy frankó elsőáldozós rucit,már csak szárnyakat kellett volna csinálni( + Red Bull?) ...ilyen az én szerencsém :(((
Egy kicsit csúnyább szavak is elhagyták az ajkamat,mikor nem úgy alakult a jelmez,mint ahogy én elgondoltam, szerintem csuklottak a tanárnénik:D

8 megjegyzés:

Hajnoca írta...

Mi az hogy KELL?! ... régen ez úgy volt, hogy aminek szerettél volna.
Vagy ez valami előadásos farsang ahol muszáj cukinak ;-) lenni? Amúgy szerintem tök tuti lett.

Én ráismertem Beethovenre ... fejjel lefelé is.
Az enyémen látni, hogy a haja ... nem nagyon fogott meg.
Kegyetlenül fáj a térdem és fájdalmak közepette rajzoltam meg, de azért látszik a változás az én rajzaimon. ... és azt hiszem tudom a titok nyitját. ... beugrott miközben rajzoltam. :-)

Monika írta...

Elmentettem a fejjel lefelé Beethovenedet,aztán előhalásztam és megfordítottam.:) Eszméletlen jó lett!!!!!
Van azért ebben valami....
A videóban az fogott meg,amikor a pasi azt magyarázta,hogy a hátteren dolgozzatok és az adja ki a megjelenítendő formát.
Múltkor hallottam éppen néhány dolgot a bal-és a jobb agyfélteke különbözőségeiről.

Abile írta...

Milyen édes lett!

katafolt írta...

Ó,ez a muffin...ennivaló !

martimez írta...

Köszi ,lányok

Mammka...Láttam már menet közben is,hogy B-nek nincs ilyen hosszú feje,de valahogy már nem bírtam megzabolázni,így a foltok alakjára "gyúrtam" inkább.Vannak nagyon jó ,arányos munkák is ,de van amelyik M.Jackson hasonmás vagy ufó :)
Fejjel lefelé könnyebb satirral férfi szájat orrot rajzolni szerintem...a régi királylányos gyerekkoromban sehogy sem tudtam kifejező férfi arcot csinálni.Már akkor kellett volna egy ilyen gyakorlás :)
Hajnoca:a jóhangúak az osztályból szilvásgombócok,a többi szavalós gyerek cukrászdai süti...ez van.(meg egy dráma-szakos tanárnéni,ezt jól kifogtuk:)

Edige írta...

Nem forgattam megy ugyan a bácsit, de így, fejjel lefelé nagyon hasonlít...
Ezt én sem értem, hogy miért határozzák meg, hogy minek kell öltözni egy farsangon. Hol itt a személyes szabadság varázsa?

Zsófi írta...

Nagyon jó ez a rajzolósdi! Tényleg megtanul tőe az ember rajzolni. Az unokatesóm is volt ilyenen, hát ő is tök jókat csinált!
A jelmez tetszik! És bár szídtad a tanár néniket (a földreszállt anygal ötlete is csúcs), nekem tetszik egyébként, ha tematikusan kell öltözni, persze csak akkor, ha aköré épül is valami.

martimez írta...

Mint utóbb megtudtam,még a sütin kívül beöltözhetett volna valaminek,de nagyon örülök,hogy ez csak most derült ki.A csoportos cukrászdai műsor díjat kapott.