2009. november 26., csütörtök

Mit is kéne tennem?

Elment a kedvem az "Angyalosditól" egy időre.Most jövök a postáról,ott is egy kicsit idiótának néztek,de azért segítőkészek voltak.
Kezdem ott,hogy a norvég angyal páromnak egy hónapja feladtam a cuccot ajánlva,megsürgetve(most kiderült,2-3 munkanap és megkapta volna(?), a posta szerint.)
Egyetlen egy email-re válaszolt Hege,még az elején kértem írja meg a címét,hogy célba érjen az ajándék...erre jött válasz.Aztán 3 további "helyzetjelentésre" nem is vakkantott,ilyenekre,hogy pár napot talán késik,feladtam...,megkapta-e...
Szeptemberben,októberben naponta ,kétnaponta írt a blogjába,október 11-ig...és akkor csend lett.Én kezdtem nagyon nem szépeket is feltételezni a hosszú hallgatás alatt...November 12-én jelentkezett a blogban,de nekem nem válaszolt,csak feltette miket postázott a német angyalának(szépeket)...és azóta nem írt,oda sem.Én a legrosszabbra gondoltam,hogy a férje bedeszkázta a sz.gépét :))),
na meg arra is hogy valami vissza nem fordítható történt vele:(((
....na ezt remélem nem fogja elolvasni,habár nem is érdekel,csak tudja meg ,én azt gondoltam,hogy vagy kómában fekszik,és ezért nem tud kicsit sem örülni a munkámnak(tudom,hogy ezzel nem kéne viccelődnöm,de ez az igazság,voltak ilyen gondolataim),...vagy...(És itt az állna,hogy mivel NEM,hosszú ideig fog élni...)Már a blogban is jelentkeztem,felfedve magamat,de persze most már nem izgat ez a része a dolognak...nagyon bosszantó ,mert igazán reklamálni sem tudok ,ha nem vagyok benne biztos,hogy nem ért oda a cucc...de mi van ,ha annyira nem tetszik (én ilyet soha nem csinálnék,de a férjem szerint lehet,hogy tojik rá)és ezért nem ír? ...amennyire le tudtam fordítani,nagyon elfoglalt,és fáradt,nem ér rá blogolni(nov,12-én)...de nem értem,hogy ha vár ő is csomagot,miért nem nézi meg az üzeneteket?
...na szerencsére jól van,persze ,ne is érje semmi...de akkor miért nem válaszol...mit tudok csinálni?

A postán megnézték,hogy odaért egy központba ,ahonnan a külföldi dolgok kimennek,de tovább már nem látják.MIvel látták,hogy nem állíthatom ,hogy elveszett,azt tanácsolták ,várjak még egy hetet,aztán menjek reklamálni .A norvég csajnak kéne tudakozódni...ha nem kapta meg ,amit ugye nem tudok:)))...na meg norvégul se igazán...tud valaki közületek?
Talán angolul sem tud ,persze én sem vagyok tuti...de ez nem lehet probléma és indok...
lehet ,hogy már a feketelistán vagyok,mint BUKOTT ANGYAL? :(((
...és nem gondolom,hogy valami "nagy cucc" ,aminek nem örül,de mivel adni jobb,mint kapni,pont ezt a kellemes érzést hagyom ki !?

11 megjegyzés:

Unknown írta...

Semmit sem kellene tenned csak várni a posta szerint még 1 hetet.A posta hivatalból elkezdi majd keresni a csomagot,talán akkor majd eszébe jut tényleg kapott valamit Magyarországról csak a férje befalazta a nagy felújítási lázban vagy mi.

Te elkészítetted az ajándékot, elküldted és agyon aggódod magad ennek így semmi értelme Ő meg a füle botját sem mozgatja a leveleidre sem válaszol,akkor ezzel kész én itt be is fejezném.
Mások nagyon örülnének az ajándékaidnak tessék arra koncentrálni!!

Julcsi írta...

Ez udvariatlanság a javából:( Még csúnyább jelzők is eszembe jutottak...:)

enigma írta...

jaj, nagyon sajnállak...enyém odaért, a csaj kb 3 hét múlva dobta fel a blogjába, egy csomó más bejegyzés végére...a fele holmim rajta sincs a képen, hanyagul odavetett foto....hát,....én sem biztos, hogy még egyszer jelentkezem...

lomaquilt írta...

Lehet, hogy a posta még nem ért oda, ő meg azt gondolja, hogy Te esetleg még nem adtad fel. Az valószinűleg meg sem fordul a fejében, hogy a posta nem a leggyorsabb nálunk!

martimez írta...

Mariann,én 3 emailt írtam 3 különböző időben,abból tudhatná ,hogy mi a helyzet...én többet nem tudok tenni

Cicurka írta...

Kellemetlen és még olvasni is szomorú. Pedig sajnos van ilyen. Velem is történt, hogy küldtem egy ajándékcsomagot belföldre és valószínűleg az ajándékozottnak nem tetszett, mert a blogjába nem tette fel a képet:((( Bár egy rövidke emailt kaptam felőle melyben örült a csokinak és az egyik apróságnak is hasznát veszi, de ennyi. Elvette a kedvem egy időre, de újból belelendültem és remélem mások másként reagálnak. Kitartást és remélem megoldódik minden!:*)

KicsiKató írta...

Jajjh, szegénykém. Nekem már tavaly elment a kedvem... Az egyik ajándék iszonyú rondán volt megvarrva, 30 centis szálak lógtak ki belőle... Én kis hülye még meg os voltam hatódva, hogy egy kezdő értem próbálkozott és már kifejezetten tetszett, mikor megláttam a hölgy blogját. Mit mondjak, szeretnék olyan profi Dear Jane és társai blokkokat varrni, mint amit ő tud...

De az idei Ahama-félére nagyon készülök, tavaly is nagyon tetszett:)))

Abile írta...

Ne legyél szomorú kérlek ... azért, mert egy valaki esetleg nem értékeli kellőképpen az igyekezetedet... Hiszen itt állunk 99-en (jéééé 99 rendszeres olvasód van!! tudtad?) és nyálcsorgatva figyeljük azt a sok-sok szépséget amit készítesz... és az is lehet, hogy valóban csak a posta ördöge... Szóval még ne légy szomorú, kérlek!!

martimez írta...

Köszi az együttérző szavakat,mindenkinek

Anzso írta...

Szia!

Szomorúan olvastam a történetet, azóta van valami fejlemény?

martimez írta...

A helyzet változatlan,annyi történt,hogy a SWAP megálmodója írt levelet,főleg a 'bukott' angyaloknak,hogy még meggondolhatják magukat,vagy jön a feketelista ...ezt szerintem mindenkinek elküldte,de azért egy kicsit félek:)))